Back

ⓘ Axwell




Axwell
                                     

ⓘ Axwell

Axwell, egentligen Axel Christofer Hedfors, född 18 december 1977 i Lund, är en svensk DJ, remixare, musikproducent och skivbolagsägare av Axtone. Han är en av medlemmarna i gruppen Swedish House Mafia. Axwell har tillsammans med sin fru, Golnar-Gloria Haghpasand, två barn. I DJ Magazines årliga omröstning om "Top 100 DJ" för 2011 slutade Axwell på en 12:e plats, ned två placeringar från året innan och bara två placeringar under Swedish House Mafia. Axwell har även erhållit titeln "Sveriges bästa dj 2010" av Svenska dj top 100, som arrangeras av hemsidan clubstockholm.se årligen.

                                     

1. Diskografi

  • 2016 "Belong" Axwell & Shapov
  • 2015 "Sun Is Shining" Axwell /\ Ingrosso
  • 2004 "Feel The Vibe" med Errol Reid
  • 2015 "Something new" Axwell /\ Ingrosso
  • 2015 "Cant hold us down" Axwell /\ Ingrosso
  • 2008 "Open Your Heart" Med Dirty South
  • 2018 "Nobody Else" Axwell
  • 2008 "What a Wonderful World" tillsammans med Bob Sinclar och Ron Caroll
  • 2007 "Its True" Med Salem Al Fakir
  • 2002 "Lead Guitar"
  • 2011 "Save The World" Swedish House Mafia
  • 2010 "One" Swedish House Mafia
  • 2012 "Dont You Worry Child" Swedish House Mafia
  • 2003 "Burning - The Remixes" med Robbie Rivera
  • 2011 "Heart Is King"
  • 2010 "In the air" originalet tillhör TV Rock och Rudy
  • 2009 "Leave the World Behind".
  • 2014 "We Come, We Rave, We Love" Axwell /\ Ingrosso
  • 2005 "Watch The Sunrise" Med Steve Edwards
  • 2016 "Barricade" Axwell
  • 2003 "High Energy" med Evelyn Thomas
  • 2000 "Jazz Player"
  • 2017 "More than you know" Axwell /\ Ingrosso
  • 2015 "On my way" Axwell /\ Ingrosso
  • 2010 Miami 2 Ibiza Swedish House Mafia
  • 2003 "Wait A Minute" med Nevada Cato
  • 2012 "Greyhound" Swedish House Mafia
  • 2013 "I Am" Med Sick Individuals och Taylr Renee
  • 1995 "Listening Comprehension Test" Axwell hette då OXL
  • 2002 "Burning" med Robbie Rivera
  • 2005 "Feel The Vibe Til The Morning Comes" Med Errol Reid och Tara McDonald
  • 2005 "Together" Med Sebastian Ingrosso och Michael Feiner
  • 2012 ”In My Mind Axwell Mix
  • 2013 "Center Of The Universe" Med Magnus Carlson
  • 2010 "Nothing But Love"
  • 2000 "Pull Over"
  • 2007 "Submariner"
  • 2007 "I Found You" Med Charles Salter
  • 2012 "Antidote" Swedish House Mafia & Knife Party