Back

ⓘ Neil Cicierega




Neil Cicierega
                                     

ⓘ Neil Cicierega

Neil Stephen Cicierega, född den 23 augusti 1986, är en amerikansk flashanimatör. Mest känd är han antagligen för flashfilmerna Ultimate Showdown of Ultimate Destiny skapad tillsammans med flashanimatören Altf4) och för Potter Puppet Pals.

                                     

1. Diskografi

Under artistnamnen Trapezoid/Deporitaz

  • Dimes 2002
  • Outsmart 2000
  • Cirka 2000 2007
  • Microwave This CD 2001

Under artistnamnet Lemon Demon

  • Damn Skippy 2005
  • Live From The Haunted Candle Shop 2003
  • Dinosaurchestra 2006
  • Clown Circus 2003
  • Hip To The Javabean 2004
  • View-Monster 2008