Back

ⓘ Philip Casnoff




                                     

ⓘ Philip Casnoff

Philip Casnoff, född 3 augusti 1949 i Philadelphia, Pennsylvania, USA, är en amerikansk skådespelare. Han är känd i rollen som Elkanah Bent i TV-serien Nord och Syd. Han har även haft en rad småroller, bland annat i TV-serierna Cityakuten, Advokaterna, Oz och Law & Order: Trial by Jury och Hemma hos Fran.

                                     

1. Filmografi

  • For All Time 2000
  • Berättelser från andra sidan Del 4 1985
  • Chameleon 1998
  • North & South Part 6 1985
  • Little Girls in Pretty Boxes 1997
  • The Presidents Man II 2002
  • Ironclads 1991
  • Den okända planetens mörka hemlighet 1998
  • Sinatra 1992
  • Temptation 1994
  • Gorp 1980
  • North & South Part 2 1985
  • Kiss Tomorrov Goodbye 1999
  • Danielle Steel - Zoya 1996
  • North & South Part 1 1985
  • North & South Part 3 1985
  • The Red Spider 1988
  • Message from Space 1978
  • Nord & Syd: Himmel och Helvete - Bok tre 1994
  • Iskall passion 1998
  • Dödliga lustar 1991
  • Misstänkt 1994
  • North & South Part 5 1985
  • The Renegades 1982
  • Försvararna: Taking the First 1998
  • North & South Part 4 1985